4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 4-6.


Szolgáltatások
Referenciák
Partnereink
Kapcsolat

CÉGÜNKRŐL 

1996 - GESZTOR-OFFICE Bt megalakulása a már 1984 óta működő Qualitat kkt tevékenysége egy részének átvállalásával.
A betéti társaság valamint a kkt (gmk) tagjai 1984 óta dolgoznak együtt, az évek során összegyűlt tapasztalok és a kiterjedt, stabil kapcsolatrendszer lehetővé tették, hogy a társaság - különböző cégekkel együttműködve részt vegyen az UNITERV Rt-vel a nyíregyházi UNIVERZUM Üzletközpont és Metropol Üzletház építésében, a Postabank Debreceni Területi Igazgatóság építésének teljes körű lebonyolításában, és az Euro-Pro Kft-vel az EURÓPA-HÁZ Társasház megvalósításában.

1997 – A sikeres építési és lebonyolítói tevékenységeket követően igény merült fel a kész épületek szakszerű üzemeltetésére is. Ennek biztosítására alakította ki a betéti társaság üzemeltetői rendszerét - ez az outsourcing révén megfelel napjaink szakszerűségi, minőségi és gazdaságossági kihívásainak, melynek keretében 1997 óta üzemelteti az UNIVERZUM üzletházat, 1998 óta a Metropol Társas Üzletházat, és üzembe helyezését követően 1999-től az EURÓPA-HÁZ társasházat . Az előzmények ismeretében a Nyíregyháza Plaza Kft. 1999-ben felkérte a társaságot építésének befejező szakaszában a bérlői beruházási feladatok koordinálására, lebonyolítására.

2000-2002 - A NyírPlaza Bevásárló és Szórakoztatóközpont megnyitásától a tulajdonosváltásig társaságunk képviseletében – mint műszaki és üzemeltetési igazgató – irányítottam a NyírPlaza teljes körű üzemeltetését. Hatáskörömbe tartozott a beruházás befejező szakaszában az üzemeltetési feltételek megteremtése, a befejező munkák ellenőrzése. Az átadást követően illetékességem kiterjedt a teljes épület – melynek alapterülete 20 800 m2 – és a hozzá tartozó utak, parkolók és parkok – több mint 44 000 m2 – teljes körű műszaki üzemeltetésére, a műszaki és szervezési feladatok ellátására, az üzemeltetési, biztonságtechnikai, takarítási rendszerek kialakítására, valamint a gazdasági és személyi erőforrások biztosítására.

2003 - 2006 - A SZAKSZIG kft beruházó felkérésére társaságunk javaslatai alapján került kialakításra a Pazonyi tér 9-10. alatt megvalósuló társasház üzemeltetési rendszere, mely magában foglal a 45 lakás mellett egy több mint 1000 m2-es területen kialakított bowling pályát és éttermet, 8 üzletet, 4 irodát. A ház intelligens épület-felügyeleti rendszerrel rendelkezik, teljes körű üzemeltetését folyamatos 24 órás szolgálatban látjuk el.

2003. október 1. A betéti társaság átalakult korlátolt felelősségű társasággá, GESZTOR FM kft névvel, tevékenységi körét kibővítve a létesítménygazdálkodás irányába.